Breaking: Jailbreak voor iPad 2 nu geschikt voor iOS 4.3.3.

Vandaag is het dan eindelijk zover. De iPad 2 is volledig te jailbreaken. Het gaat om een zogenaamde untethered jailbreak voor de iPad 2. Dit houdt in dat je iPad 2 niet met een PC of Mac moet verbinden om de jailbreak weer actief te maken na een reset.

De jailbreak werkt op alle iPad 1 en iPad 2 tablets en is geschikt voor iOS 4.3 en iOS 4.3.3. De ondersteuning voor iOS 4.2.1 tot en met iOS 4.3.2.. Vanzelfsprekend werkt de jailbreak wel op alle tot dusver bekende iOS firmwares van de iPad 1.
Het jailbreaken van je iPad is erg eenvoudig. Je surft simpelweg naar JailbreakMe.com en klikt daar op FREE en dan op INSTALL.Vandaag kan het druk zijn op de website, dus probeer het bij voorkeur vanochtend of anders morgenochtend. Als je de jailbreak uitvoert wordt automatisch de on-officiële app store Cydia geïnstalleerd op je iPad. Je kunt dan direct gebruik maken van handige apps die normaal gesproken door de strenge Apple ballotagecommissie zou zijn gekomen.

LET OP:
Een eenmaal uitgevoerde jailbreak is altijd weer ongedaan te maken door de iPad met de computer te verbinden en via iTunes te herstellen met een originele firmware van Apple.

Als je Cydia eenmaal hebt geïnstalleerd wordt je gevraagd of je Gebruiker, Hacker of Ontwikkelaar bent. Selecteer dan wat voor je van toepassing is. Ook zal Cydia je vragen of het automatisch de SHSHs voor je toestel op zal slaan. Dit is zeer aan te raden om te doen. Je kiest deze dan per toestel en per firmware. Je krijgt dan een unieke handtekening die Cydia automatisch op zal slaan, om ervoor te zorgen dat je altijd naar iOS 4.3.3 terug kunt gaan. 

Te vinden in: iPad, Jailbreak & Unlocken
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.