Review: Samurai Way of the Warrior HD *updated*

The Way of the Warrior

Madfinger Games heeft ons haar laatste game toegezonden, samen met 2 Promocodes die wij weg mogen geven speciaal voor onze trouwe lezers. Wees er dus snel bij! Klik snel verder om de hele iPadinfo.nl review te lezen en laat je verrassen. Het is nog maar juli, maar dit kan zomaar eens dé nummer een game van 2010 gaan worden als het aan ons ligt!

Klik nu en scoor die gratis game! Ok, één tipje van de sluier: iPadinfo.nl geeft deze game een welverdiende 8.5!!

We waren blij verrast door de prachtige graphics in deze game, vergezeld door mooie mysterieuze Oosterse sounds. Kudoos voor Madfinger want iPadinfo.nl adviseert je deze game zeker aan te schaffen. En… wellicht krijg je hem zelf gratis met een van onze promocodes!

De Game spelt zich af in de Japanse Sengoku tijd en de hoofdpersoon is Daisuke Shimada, een zoekende Samurai. Het is een zeer gevaarlijke tijd en Daisuke moet uiteindelijk oog in oog komen met de gemene en gevaarlijke Daimyo Hattoro, die door het gehele land angst heeft gezaaid. Daisuke komt daar niet zomaar, hij moet heel wat gevechten winnen om Daimyo Hattoro tegen te komen. Daisuke reist door vele 16de eeuwse Japanse dorpjes en komt daar verschillende vijanden tegen. Er zijn heel veel verschillende settings waarin de gevechten zich afspelen; bruggen, arena’s; huizen; standbeelden en straten. Madfinger Games zet de omgevingen geweldig gedetailleerd neer.
De game wordt gespeeld met een overzicht van bovenaf. De graphics en bewegingen zijn zo mooi dat zij bijna niet van echt zijn te onderscheiden.

App naam: Samurai: Way of the Warrior HD Graphics: 9
Ontwikkelaar: Madfinger Games Sounds: 9
Categorie: Games Funfactor: 8
Prijs: $4.99 Lifecycle: 8

iPadInfo.nl Rating: 8.5

De iPhone versie van deze game onderscheidt zich door zijn gestyleerde manga-achtige graphics en de bloederige details tijdens het spel. De HD versie doet hier nog een schepje bovenop en is in álle opzichten nog mooier en nóg beter.
Prachtig mooie strips komen steeds tevoorschijn tussen de gevechten door en praten de verhalen steeds aan elkaar. Het doel van deze game is om alle vijanden te doden in een bepaalde setting om vervolgens de poort te unlocken en door te gaan naar het volgende stadium. De speler bedient de Samurai met zijn vinger op de touch screen, je beweegt hem alle vier de kanten op. Om te verdedigen strijk je met je vinger naar links of rechts of naar boven om een aanval van de vijand te ontwijken. Doe je ditzelfde over de vijand en je hebt een aanval geïnitieerd. Als je verschillende vingerstrijken met elkaar op de juiste manier combineert, creëer je extra zware aanvallen. Al met al een prachtige game, mooie sounds, gave graphics en een grote uoitdagingsfactor! Scoor jouw versie nu en lees verder om onze promocodes te ontdekken.

Check de game in actie:

• De eerste hak en slash game  die special voor iPad’s touch screen is ontwikkeld
• Dodelijke Dojo alléén voor iPad
• Nooit meer virtuele joysticks of gamepads gebruiken, je vinger op de touch screen is voldoende
• Je waant jezelf in een schitterende realistische 16de-eeuwse Japanse setting
• Unlock alle combo attacks en krijg toegang tot al je vechtkunsten
• Nog nooit gezien: story telling strips
• Speciale Dojo mode: vecht in de arena
• Online leaderboards
• Facebook en Twitter integratie
• Vriendenlijsten
• Aanhouden speler profiel
• Originele filmachtige soundtrack
• En nog veel meer…..

Aanbevolen special voor fans van hack ‘n slash games zoals Ninja Gaiden, Devil May Cry, God of War or Heavenly Sword

Check de controls:

App name: Samurai: Way of the Warrior HD Graphics: 9
Developer: Madfinger Games Sound: 9
Category: Games Funfactor: 8
Price: $4.99 Lifecycle: 8

iPadInfo.nl Rating: 8.5

En speciaal voor jou van iPadinfo.nl: GRATIS Promocodes!!!

LF6JWRTRTHRK
JK43FK33EWKP 

Te vinden in: Apps, Gaming, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.