Reclamefolder app voor iPad vandaag beschikbaar

Vorige week schreef onze nieuwe collega Lizzie al over de populaire folder app JAFolder. De aandacht van onze website en een andere iPad website heeft de app geen windeieren gelegd want de app staat al dagenlang bovenaan de iPad top 25 gratis apps.

Nu blijkt echter dat er vandaag nog een app in de App Store is beland die vol staat met reclamefolders. De app heeft de toepasselijke naam Reclamefolder gekregen.

Alhoewel de apps vrijwel hetzelfde presteren vinden wij de vandaag verschenen Reclamefolder app er net iets gelikter uitzien. Je komt in het beginscherm direct bij je deurmat terecht en kunt daar je folder selecteren. Het valt ons op dat de zoomfuctie niet aanwezig is in de folder, maar dat zal ongetwijfeld in een komende update aangepakt worden.

De nieuwe Reclamefolder app is een logische spin-off van de bekende website reclamefolder.nl. De app zoekt en toont alle folders en aanbiedingen in de buurt.

Ook in deze app kun je filteren op categorie, winkelinformatie bekijken en door de GPS koppeling zie je direct hoe je bij de dichtstbijzijnde winkel kunt komen. Handig voor als je een dagje aan het shoppen bent in een onbekende stad.

Het grote voordeel van deze Reclamefolder apps is dat je met een gerust hart een NEE sticker op op je brievenbus kunt plakken en toch alle folders kunt lezen. Als je deze app hebt, dan heb je Groupon toch niet meer nodig?

icon
ReclamefolderOnline RetailWinkelenGratisDownload
 

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.