Apple TV beschikbaar bij iPad Info partner

We hebben op iPadinfo vaak geschreven over de voordelen van een van de mooiste apparaten van Apple: de Apple TV. Zo kun je eenvoudig via de Apple iPad en iPhone films streamen naar je TV (vanuit iTunes) en bijvoorbeeld ook op je TV kijken naar Uitzending Gemist.

Er is in de App Store ook een interessante app beschikbaar met de naam Remote die je je Apple TV laat besturen via je iPhone of iPad. Ook al heel handig.

Helaas is de Apple TV nog steeds niet beschikbaar in Nederland. Wanneer Apple het apparaat hier op de markt  gaat brengen is ook nog niet duidelijk. In Duitsland is de Apple TV voor 129,95 te koop. Helaas kunnen Nederlanders daar niet zo makkelijk aan komen.

Onze partner BatteryKing heeft een groot aantal Apple TV’s gekocht en biedt deze tegen een zeer scherpe prijs van slechts €119,95 en daarvoor wordt de Apple TV ook nog eens GRATIS naar je verzonden. Je kunt hier meer info krijgen over de Apple TV actie van BatteryKing.

Als je meer wilt lezen over de Apple TV verwijzen we je naar deze website van Apple.

icon
iTunes RemoteAppleAmusementGratisDownload
 

Te vinden in: Apple, Hardware, Koopinfo, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.