VOGUE eerste Europese modeblad op iPad

Duitse VOGUE onderscheidt zich

De VOGUE iPad app van Condé Nast is een combinatie van een glossy magazine en up-to-date content. De applicatie kan vanaf nu worden gedownload in de App Store, wat VOGUE automatisch het eerste modeblad maakt dat verkrijgbaar is op iPad in Europa.
Moritz von Laffert, directeur van Condé Nast Duitsland, zegt over de nieuwe app: “VOGUE is wereldwijd een begrip. VOGUE is een legende in de modewereld en staat synoniem voor mode en stijl. Met deze nieuwe app, willen we de leeservaring van VOGUE digitaliseren en het blad net zo visueel aantrekkelijk maken als de print versie.”
De applicatie is speciaal voor iPad ontworpen en wordt dagelijks bijgehouden. De iPad app bevat naast de inhoud van het modeblad, ook speciaal materiaal dat gemaakt is voor de iPad versie van het magazine. VOGUE biedt de iPad lezer een prachtige visuele omgeving waardoor ze direct wordt meegenomen naar de wereld van mode en beauty.

De gebruiker kan navigeren binnen drie thema’s:

Nieuws: Tips, trends en nieuws, dagelijkse updates, modegerelateerd, beauty, cultuur, lifestyle en society.
Thema’s: Speciaal geselecteerde stukken uit het geprinte exemplaar van VOGUE, zoals interviews met sterren en ontwerpers, foto spreads, behind-the-scenes materiaal, stills en video’s.
Ook een highlight van deze categorie is het VOGUE cover archief, een aantrekkelijke galerij met foto’s van de Duitse VOGUE covers van de afgelopen 30 jaar.
Trends: De laatste mode trends, oneindig veel catwalk material van de grote designers, video’s van internationale fashion shows. 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.