Nieuwe iPad met Gyroscoop

Gyroscoop alert!

UBM TechInsights stripte onlangs een iPhone 4 en ontdekte dat Apple oorspronkelijk een gyroscoop in de eerste generatie iPads had gepland. Na bestudering van het  iPhone 4 moederbord en dat vergeleken met die van de iPad vonden zij dat de iPad een lege sleuf had die geschikt was voor een gyroscoop-chip (zie hiernaast).

UBM TechInsights, denkt dat de iPhone’s digitale gyroscoop waarschijnlijk ook is is gepland voor de volgende generatie iPad. TechInsights senior analist Steve Bitton beschreef het als een bijna-perfecte plek gelegen vlak naast de accelerometer van de iPad.

Wat zou de reden zijn dat Apple is afgestapt van de plannen om in de definitieve versie van de iPad de gyroscoop te stoppen.

Het aannemelijk dat de gyroscoop in de volgende generatie iPads dus alsnog wordt toegevoegd. De verschillen tussen gyroscopen en accelerometers worden toegelicht in deze video:

 

Te vinden in: Hardware, iPad, Nieuws, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.