Rumor: Wordt MobileMe (deels) gratis voor iOS gebruikers?

Rumor: Wordt MobileMe (deels) gratis voor iOS gebruikers? rumor nieuws ipad firmware apple We berichtten al eerder dat er een nieuwe build voor iOS 4.2 was  vrijgegeven en dat die al de boeken is ingegegaan als iOS 4.2.1. Inmiddels heeft Macrumors in de broncode van iOS 4.2.1 GM nieuwe functies ontdekt die wijzen op een gratis MobileMe voor gebruikers van iOS. Eerder dit jaar gingen er ook al geruchten dat Apple van plan was om MobileMe gratis te maken.

De aanwijzingen voor het eventueel gratis aanbieden van MobileMeheeft Macrumors gevonden in een framework genaamd  AppleAccounts.framework. Hierin zijn namelijk nevenstaande foutmeldingen te vinden.

Deze foutmeldingen vermelden dat de voorwaarden van MobileMe zijn gewijzigd en dat het mogelijk is één of meerdere gratis accounts voor MobileMe aan te maken op een iPhone, iPad of iPod touch.

Macrumors laat wel weten dat het goed mogelijk is dat MobileMe Mail niet gratis zal zijn. In dezelfde framework code is namelijk ook een foutmelding gevonden waarin staat: “This AppleID does not support MobileMe Mail”.

De toekomst zal het allemaal moeten uitwijzen.

Bron: Macrumors 

Te vinden in: Apple, iOS Firmware, iPad, Nieuws, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.