Kinderboek Tim op de tegels voor iPad nu GRATIS

Het bekende prentenboek ‘Tim op de tegels’ van Piccolo Picture Books is gedurende de voorjaarsvakantie (18 feb. t/m 3 mrt.) gratis verkrijgbaar in de boekenkast van Piccolo in de App Store. Deze Piccolo app voor de iPad kost normaal € 3,99.

Dit kleurrijke en interactieve prentenboek van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer gaat over Tim die van zijn vader niet van de stoeptegels af mag gaan, omdat dat gevaarlijk is. Tim blijft op de tegels ondanks alle obstakels die hij tegenkomt.

Piccolo Picture Books app is een digitale boekenkast waarin nog veel meer interactieve prentenboeken te vinden zijn.

‘Tim op de tegels’ is te vinden in de boekenkast app Piccolo Picture Books NL en is tot en met 3 maart 2012 gratis te downloaden in de App Store.

icon
Piccolo Picture Books NLUnieboek HetBoekenGratisDownload
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
 • Christa

  Bij mij kost ‘ie nog steeds €3,99 Niet gratis te krijgen.

 • Willemijn Roselaar

  Hoi Christa, helaas hebben we last van een tijdelijke bug. Als je de Piccolo app opnieuw download, dan zie je dat Tim op de tegels wel gratis is. Mocht je er al aankopen in hebben staan, dan is het handiger dat wij je even voorzien van een promocode (anders ben je je andere boeken kwijt). Excuses voor het ongemak!

 • Norelle

  Ik heb ook al boeken in de Piccolo boekwinkel gekocht. Heb wel interesse in een promocode.

 • Gwena Jaouen

  Beste Willemijn, ik had ook al eerder de Piccolo app gedownload en moest het deleten om het opnieuw te installeren om Tim op tegels gratis te krijgen. Met de consequentie dat ik de eerder gekochte boeken niet meer op mijn plank heb staan. Hoe krijg ik ze terug? Groet,
  Gwena

 • Erik

  Ook graag een promocode

 • Theowolterink

  Ook graag promocode. Ga opnieuw installeren

 • Reeds aangeschafte boeken kun je gewoon weer opnieuw downloaden (‘kopen’), mits je onder hetzelfde iTunes account ingelogd bent. Je rekent dan niet opnieuw af, aangezien zij Apple al je aankopen registreert.

 • Gwena Jaouen

  Dank, ik heb ze opnieuw “gekocht” en in het geval van “ik wil als vriend” werd idd in een pop-up aangegeven dat ik het al eerder heb gekocht en dat ik het dus gratis kon downloaden maar in het geval van “the competition” kwam geen enkele pop-up nadat ik op kopen heb gedrukt ( er werd niet eens om mijn iTunes password gevraagd wat erg raar is) Is dat bekend? Ik durf nu niet het derde boek “wat fijn dat we vriendjes zijn” te downloaden want ik wil niet weer 3,99 ervoor betalen.

 • Gwena Jaouen

  Ik vreesde het al, ik kreeg een factuur/ontvangstbevestiging voor 3,99 (zie hieronder) van iTunes voor het aanschaffen van “the competition”, een boek die ik al eerder in iTunes had gekocht, losstaand van de Piccolo App die pas daarna kwam. Ik vind het niet erg vriendelijk om de consument twee keer te laten betalen voor een en zelfde boek dat in dezelfde shop is gekocht (iTunes).
  Piccolo Picture Books NL, De Wedstrijd Unieboek Het Spectrum b.v. In-app aankoop 3,99 €

 • Willemijn Roselaar

  Hallo Theo,
  zou je ons even een verzoek via mail willen sturen: info@piccolopicturebooks.nl
  Bij voorbaat dank!

 • Willemijn Roselaar

  Hallo Gwena,
  Zou je je verzoek even via de mail willen doen? info@piccolopicturebooks.nl
  Dan lossen we dit snel even op!

 • Willemijn Roselaar

  Zou je ons even kunnen mailen met je verzoek? info@piccolopicturebooks.nl
  Bij voorbaat dank!

 • Sander

  Niet gratis hoor 🙁 graag een code

 • Willemijn Roselaar

  Zou je ons even kunnen mailen met je verzoek? info@piccolopicturebooks.nl
  Bij voorbaat dank!

© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.