Update Twitter iOS app

Twitter komt met een update voor de iOS Twitter app. Met een aantal wijzigingen zoals een verbeterde sign up mogelijkheid, om eenmalig in te loggen, is de app nog prettiger om mee te werken. Je inloggegevens voer je in de ‘Instellingen’ app in en worden universeel onthouden net als bij de App Store en dat is in iOS een nieuwe functie. Je gegevens zijn automatisch bij alle Twitter apps bekend. Deze aanpassing is onderdeel van het nieuwe iOS 5, dat morgen officieel beschikbaar is.

Update Twitter iOS app nieuws apps apple

Concreet voor ons iPad gebruikers is de voornaamste verandering dat de weergave van de Direct Messages is geoptimaliseerd en aangepast. Je ziet in de nieuwe versie van Twitter berichten op volgorde van datum gesorteerd en bovendien is de weergave duidelijker en overzichtelijk geworden. Ook kun je op iPad nu tweets in je omgeving zien.

Wat ook een goede verbetering is, is de mogelijkheid tot het gebruiken van Twitter’s eigen fotoservice. Zo kun je zonder omwegen al je fotos makkelijk uploaden binnen Twitter zelf. Je kunt deze fotodienst als default invoeren in je instellingen menu.

Update Twitter iOS app nieuws apps apple

Nu alleen nog een nachtje slapen en dan kun je het zelf ervaren. De Twitter update kun je dun alvast downloaden.

Update Twitter iOS app nieuws apps apple
TwitterTwitter, Inc.Sociaal netwerkenGratisDownload

 

Te vinden in: Apple, Apps, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.